Analize
Udruženje Beta.ba na zahtjev klijenta može na komercijalnoj osnovi raditi sve vrste specijalnih analiza, procjena, istraživanja i općenito konsaltinga u više poslovno-ekonomskih segmenata: od finansija, ekonomije, medija, energetike, tržišta kapitala, industrije i makroekonomije pa sve do analiza, procjena i istraživanja pojedinačnih pravnih subjekata, odnosno kompanija.

Za ovu vrstu usluga svaki se pojedini klijent mora dogovoriti sa predstavnicima Udruženja, u zavisnosti od njegovog interesovanja, potreba, želja i očekivanja, a svi se detalji dogovaraju posebno u zavisnosti od specifikacija aktivnosti.

Tim Udruženja Beta.ba ima veliko iskustvo na projektima analiza, istraživanja i konsaltinga, pri čemu su naši saradnici - pojedinačno ili pak u sklopu udruženja - do sada radili za mnoge velike i ugledne svjetske klijete, uključujući i pojedine vlade iz regije centralne Evrope. Preporuke naših klijenata dostupne su svakom novom klijentu na uvid u trenutku dogovaranja angažmana.

U osnovi, naša je specijalnost razumijevanje isprepletenosti poslovanja i razvoja poslovanja mikro ili makro privrednog subjekta i okvirnog ekonomskog, političkog, medijskog i regulatornog konteksta u Bosni i Hercegovini, ali i u široj regiji.

Veliko iskustvo imamo posebno u sektoru finansija, na čemu se uostalom temelji i rad Udruženja Beta.ba. No, također imamo veliko iskustvo i u sektorima energetike, telekomunikacija, industrije, izvoza i uvoza i tako dalje. Sve naše analize, istraživanja i konsalting usluge možemo pružati na nekom od lokalnih jezika ili pak na engleskom jeziku.

Ukoliko vam treba više informacija vezanih za usluge koje pružamo molimo vas da se ne ustručavate da nas kontaktirate. Možete nas kontaktirati isključivo e-mail porukom koju možete poslati na našu elektronsku adresu koju možete pronaći na slijedećoj stranici, odnosno linku.