Kontakt
Članove Udruženja Beta.ba, urednika i novinare finansijskog portala Beta ba te članove radnih tijela udruženja, kao i sve ostale saradnike, možete kontaktirati isključivo e-mail porukom koju ćete poslati na našu e-mail adresu koja se nalazi u nastavku ovog teksta.

Poruke možete poslati kada god poželite, ali članovi Udruženja Beta.ba te urednik i novinari finansijskog portala Beta.ba mogu primiti vaše poruke svakog radnog dana, isključivo u periodu od 10,00 do 14,00 sati. Odgovor na vašu poruku možete očekivati tek narednog radnog dana ili narednih dana, u zavisnosti od obima poslova i prisustva saradnika.

Obzirom da članovi Udruženja Beta.ba rade na volonterskoj osnovi te da su profesionalno angažirani na drugim matičnim poslovima u drugim kompanijama, može se veoma lako desiti da ne budemo u mogućnosti odmah odgovoriti na vašu poruku.

Naravno, na vašu poruku odgovorit ćemo čim budemo u prilici, što ponekad može trajati i nekoliko dana.

Sve vaše poruke, bez obzira na subjekt, možete poslati na donju e-mail adresu, pri čemu bi bilo dobro da u subjektu poruke stavite ime ili funkciju osobe kojoj se obraćate.

Naprimjer, uredniku stranice, predsjedniku udruženja, pravnom savjetniku udruženja i slično. U subjektu poruke možete staviti i temu zbog koje šaljete mail, a u tom slučaju će vam odgovoriti osoba iz udruženja koja se bavi tim stvarima.

Naša e-mail adresa za sve kontakte je:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Inače, Udruženje Beta.ba radi tokom cijele godine, svakog radnog dana, izuzev u periodu kolektivnog zimskog i ljetnjeg godišnjeg odmora (period januar i februar te juli i avgust), kao i za za vrijeme državnih i vjerskih praznika.

Preporuka urednika

Kako je uništavan Energoinvest, nekadašnji ponos privrede BiH

Vijest koja je objavljena prošle sedmice, a u kojoj se kaže da je sarajevska kompanija Energoinvest ... link

Privatizacija: Referendumom do odluke o prodaji elektroprivreda

Konačno je u javnost isplivala dugo najavljivana Agenda ekonomskih reformi, koja je navodno urađena ... link

Privatizacija u BiH: Država je loš gazda, ali još ima i daleko gorih

Prošle sedmice od predstavnika nove izvršne vlasti čuli smo dobro poznate, ali pomalo zaboravljene ... link

Zatvaranje VW pogona u BiH: Rekvijem za proizvodnju automobila

U martu 1999. godine imao sam priliku prisustvovati pres-konferenciji Volkswagena AG u sjedištu ... link