Kontakt
Članove Udruženja Beta.ba, urednika i novinare finansijskog portala Beta ba te članove radnih tijela udruženja, kao i sve ostale saradnike, možete kontaktirati isključivo e-mail porukom koju ćete poslati na našu e-mail adresu koja se nalazi u nastavku ovog teksta.

Poruke možete poslati kada god poželite, ali članovi Udruženja Beta.ba te urednik i novinari finansijskog portala Beta.ba mogu primiti vaše poruke svakog radnog dana, isključivo u periodu od 10,00 do 14,00 sati. Odgovor na vašu poruku možete očekivati tek narednog radnog dana ili narednih dana, u zavisnosti od obima poslova i prisustva saradnika.

Obzirom da članovi Udruženja Beta.ba rade na volonterskoj osnovi te da su profesionalno angažirani na drugim matičnim poslovima u drugim kompanijama, može se veoma lako desiti da ne budemo u mogućnosti odmah odgovoriti na vašu poruku.

Naravno, na vašu poruku odgovorit ćemo čim budemo u prilici, što ponekad može trajati i nekoliko dana.

Sve vaše poruke, bez obzira na subjekt, možete poslati na donju e-mail adresu, pri čemu bi bilo dobro da u subjektu poruke stavite ime ili funkciju osobe kojoj se obraćate.

Naprimjer, uredniku stranice, predsjedniku udruženja, pravnom savjetniku udruženja i slično. U subjektu poruke možete staviti i temu zbog koje šaljete mail, a u tom slučaju će vam odgovoriti osoba iz udruženja koja se bavi tim stvarima.

Naša e-mail adresa za sve kontakte je:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Inače, Udruženje Beta.ba radi tokom cijele godine, svakog radnog dana, izuzev u periodu kolektivnog zimskog i ljetnjeg godišnjeg odmora (period januar i februar te juli i avgust), kao i za za vrijeme državnih i vjerskih praznika.

Preporuka urednika

Biblioteka elektronskih knjiga, publikacija i dokumenata u PDF

Na ovoj stranici možete pronaći linkove za razne elektronske knjige, publikacije, zakone ... link

Multimedijalni video sadržaj, preporuke dokumentarnih filmova

Udruženja Beta.ba svim posjetiocima ove stranice predlaže da pogledaju slijedeći video sadržaj ... link

Pravno upozorenje, autorska prava i odricanje od odgovornosti

Udruženje Beta.ba skreće pažnju svim posjetiocima ove internet stranice i finansijskog ... link

Udruženje za razvoj finansijske kulture Beta.ba iz Sarajeva, BiH

Udruženje za razvoj finansijske kulture Beta.ba iz Sarajeva, Bosna i Hercegovina, registrirano ... link