Kontakt
Članove Udruženja Beta.ba, urednika internet stranice te članove radnih tijela udruženja i saradnike, možete kontaktirati isključivo e-mail porukom na našu zvaničnu e-mail adresu koja se nalazi u nastavku.

Kontaktirati nas možete svakog radnog dana u periodu od 10,00 do 14,00 sati. E-mail poruku možete naravno poslati i u drugom periodu i tokom vikenda ili praznika i neradnih dana. Međutim, u tom slučaju odgovor možete očekivati tek narednih radnih dana.

Inače, obzirom da članovi Udruženja Beta.ba rade na volonterskoj osnovi i da su profesionalno angažirani na svojim drugim, matičnim poslovima, molimo vas za razumijevanje da ne možemo odmah odgovoriti na vašu poruku.

Na vaš poruku odgovorit ćemo čim budemo u prilici, što ponekad može trajati i nekoliko dana.

Poruku možete poslati na donju e-mail adresu, a u subjektu poruke stavite ime ili funkciju osobe kojoj se obraćate. Naprimjer, uredniku stranice, predsjedniku udruženja, pravnom savjetniku udruženja i slično.

U subjektu poruke možete staviti i temu zbog koje šaljete mail, a u tom slučaju će vam odgovoriti osoba iz udruženja koja se bavi tim stvarima.

Naša e-mail adresa je slijedeća:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

.

Članovi Udruženja Beta.ba i urednik stranice nisu u mogućnosti da odgovaraju na vaše poruke tokom vikenda, državnih i vjerskih praznita te za vrijeme kolektivnog godišnjeg odmora.

U tim slučajevima vas molimo za malo strpljenja jer ćemo na vašu poruku odgovoriti čim budemo u prilici.

U slučaju da tražite pomoć od našeg pravnog stručnjaka vezanu za teme ličnih finansija, riješvanja problema sa zaduženjem ili pak problema u vezi otplate kredita molimo vas da u subjektu poruke stavite riječi savjeti stručnjaka.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.